Vanligvis vil CTRL + + tastene kunne brukes for å øke størrelsen, og CTRL + - for å redusere den.
Har du hjul på musen, kan du bruke CTRL sammen med hjulet for å justere størrelsen. På Mac kan du bruke CMD + + og CMD + -.
Dette kurset har ingen fremtidige kursdato(er) oppført. Bruk skjemaet for å kontakte kursholderen for mer informasjon.
På dette kurset er det fokus på surdeigsbrød og rett behandling av kornprodukter for å øke næringsopptak og hjelpe fordøyelsen. Du får lære om ulike kornsorter som emmer, enkorn, bygg m.m. Vi baker brød slik de gjorde i gamle dager. Brød som har fått hevet lenge og som er bakt på næringsrike kornsorter, gjør godt for både kroppen (magen) og smakssansen.
Det vil også bli tips til godt hjemmelaget pålegg.
Her får du selv være med å lage din egen surdeig, og lærer hvordan du skal behandle/stelle godt med surdeigstarteren din.
Hva er inkludert på kurset:
Ta med deg en bakebolle (i glass eller plast), en sleiv og et gammelt syltetøyglass, og du får med deg en surdeig hjem så du har nystekt brød dagen etter, og en surdeigsstarter til å lage flere brød på.
Inkludert i prisen er et grundig kurshefte og produktprøver. Det er også smaksprøver på brød og pålegg.
Se flere kurs fra Margit Vea AS (3)